CARAVAN JA TELTAT

Karavaanareille on yli sata sähköistettyä, vapaasti valittavaa vaunupaikkaa. Suosituin alue vaunuille ja teltoille on tietenkin Mäntyrannan poikkeuksellisen kaunis, iso länsiranta. Ranta-alue on perinteisesti ollut sopimusasiakkaiden suosiossa.

Alkukesästä 2014 valmistui mökkialueen laaja WC -suihkutilojen remontti. Toinen Mäntyrannan alueen keittiö-, WC- ja suihkurakennuksen remontti valmistui toukokuussa 2015 - pääasiassa karavaanareiden ja telttailijoiden käyttöön. Asiakkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä WC- ja suihkutilojemme sekä pieteetillä remontoidun keittiömme erittäin korkeaan laatutasoon.

Pienempi kesäkeittiö remontoitiin täydellisesti kesällä 2019 ja otettiin asiakaskäyttöön alkukesästä 2019. Ilmaämpöpumput asennettiin keittiöihin syksyllä 2018 ja otettiin asiakaskäyttöön kesällä 2019. Ilmalämpöpumpuilla voidaan keittiöitä tarvittaessa lämmittää ja tarvittaessa viilentää.

Uusitussa, isossa keittiössä on kaksi täysin identtistä ja integroitua keittiöratkaisua: induktioliedet, monitoimiuunit, astianpesukoneet, mikrot sekä täydelliset astiastot. Ison keittiörakennuksen yhteydessä on omatoimiseen pyykinpesuun kaksi Siemensin pesukonetta ja kuivuria. Isossa keittiössä on asiakaskäyttöön tarkoitettu SMART TV. Netflix ja F1 -lähetykset kuuluvat kesällä 2021 ilmaiseen asiakaspalveluumme.

Mäntyrannan alue on käyttöveden ja jäteveden osalta liitetty Kesälahden alueen kunnallistekniikkaan. Alueella on käyttöveden vesipisteitä kaksi (2), joista toinen sijaitsee Suiten kulmalla lähellä pesutuvan keittiö-, WC- ja suihkurakennusta. Toinen vesipiste sijaitsee kesäkeittiön ja Saunamajuri -mökin välittömässä läheisyydessä.

Asuntovaunujen kemiallisen WC:n tyhjennyspiste on pesutuvan keittiö-, WC- ja suihkurakennuksen välittömässä läheisyydessä. Tyhjennyspisteessä on käsisuihku.

Asuntoautojen likaveden tyhjennyspiste (ajokaivo) on vastaanoton läheisyydessä. Vastaanoton henkilökunta avustaa ajokaivon kannen siirrossa.