CARAVAN JA TELTAT

Karavaanareille on yli sata sähköistettyä, vapaasti valittavaa vaunupaikkaa. Suosituin alue vaunuille ja teltoille on tietenkin Mäntyrannan poikkeuksellisen kaunis, iso länsiranta. Ranta-alue on perinteisesti ollut sopimusasiakkaiden suosiossa.

Alkukesästä 2014 valmistui mökkialueen laaja WC -suihkutilojen remontti. Toinen Mäntyrannan alueen keittiö-, WC- ja suihkurakennuksen remontti valmistui toukokuussa 2015 - pääasiassa karavaanareiden ja telttailijoiden käyttöön. Asiakkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä WC- ja suihkutilojemme sekä pieteetillä remontoidun keittiömme erittäin korkeaan laatutasoon.

Uusitussa keittiössä on kaksi täysin identtistä ja integroitua keittiöratkaisua: induktioliedet, monitoimiuunit, astianpesukoneet, mikrot sekä täydelliset astiastot. Rakennuksesta löytyy omatoimiseen pyykinpesuun kaksi Siemensin pesukonetta ja kuivuria. Keittiössä on asiakaskäyttöön tarkoitettu Samsungin iso SMART -televisio. Netflix ja F1 -lähetykset kuuluvat kesäisin ilmaiseen asiakaspalveluumme.

Mäntyrannan alue on käyttöveden ja jäteveden osalta liitetty Kesälahden alueen kunnallistekniikkaan. Alueella on käyttöveden vesipisteitä kaksi (2), joista toinen sijaitsee Suiten kulmalla lähellä pesutuvan keittiö-, WC- ja suihkurakennusta. Toinen vesipiste sijaitsee kesäkeittiön ja Saunamajuri -mökin välittömässä läheisyydessä.

Asuntovaunujen kemiallisen WC:n tyhjennyspiste on pesutuvan keittiö-, WC- ja suihkurakennuksen välittömässä läheisyydessä. Tyhjennyspisteessä on käsisuihku.

Asuntoautojen likaveden tyhjennyspiste (ajokaivo) on vastaanoton läheisyydessä. Vastaanoton henkilökunta avustaa ajokaivon kannen siirrossa.