SAUNAT

Saunat (3 kpl) ovat perhe- tai seuruekoon mukaan tarkoitettu neljälle henkilölle (sauna 1), kuudelle henkilölle (sauna 2) tai kymmenelle henkilölle (sauna 3). Kaikki saunat sijaitsevat Mäntyrannan isolla läntisellä uimarannalla, jossa voit kokea unohtumattomia auringonlaskuja ja rakkauden tunteita.

Saunoissa käytettävä ainutlaatuisen puhdas vesi pumpataan Puruvedestä sähköpumpulla.

Mäntyrannan pintavesinäytteet otetaan kesäisin neljä (4) kertaa. Pohjois-Karjalan ELY -keskuksen mukaan Puruveden vesiarvot ovat poikkeuksellisen hyvät - jopa parempia kuin kaupasta ostetun juotavaksi tarkoitetun pulloveden vesiarvot. Vesinäytteiden tulokset ovat vastaanoton seinällä.

Mäntyrannan henkilökunta lämmittää kaikki saunat puilla ja lisää lämmityspuita sauna n:ro 2 ja sauna n:ro 3, mutta sauna n:ro 1 lämmityspuiden lisäyksen suorittaa asiakas itse. Saunojen n:ro 1 ja n:ro 2 kiukaiden yhteydessä on kiuaspuilla lämmitettävät vesipadat. Saunassa n:ro 3 on WC ja kaksi suihkua sekä erikseen sähköllä lämmitettävä vesivaraaja. Sauna n:ro 3 sopii parhaiten liikuntarajoitteisille.

Kaikki saunat huoltomaalattiin ja peruskorjattiin toukokuussa 2016. Saunojen siisteyteen ja lämmitykseen kiinnitetään Mäntyrannassa paljon huomiota. Syystäkin puilla lämmitettävät, siistit saunamme ovat saaneet erittäin positiivista palautetta asiakkailtamme.