VESIJETIT JA VENEET

VENEET:

Mäntyrannan Lomakylä vuokraa veneitä ja vesijettejä hinnaston mukaisin ehdoin.

Asiakkaiden käytössä on yhteensä seitsemän (7) soutuvenettä airoineen. Seitsemästä soutuveneestä kaksi (2) on puisia ja viisi (5) lasikuituisia. Veneiden venetapin saat vastaanotosta, jossa allekirjoitat veneiden vuokra- ja vastuusopimuksen mahdollisten vaurioiden osalta.

Asiakas vastaa kaikissa tapauksissa turvallisuudestaan vastaanottaessaan veneen tarkastamalla veneen mahdolliset vauriot.

VESIJETIT:

Mäntyrannan Lomakylä vuokraa vesijettejä hinnaston mukaisin ehdoin. Asiakkaiden käytössä sesonkina 2018 on yhteensä 2-3 vesijettiä huoltotilanteen mukaisesti.

Vesijettien avaimet ja käyttöohjeet saat vastaanotosta, jossa allekirjoitat vesijettien vuokra- ja vastuusopimuksen mahdollisten vaurioiden osalta. Asiakas vastaa kaikissa tapauksissa vesijettien kunnosta ja turvallisuudesta vastaanottaessaan vesijetin.

Toivomme asiakkailta vesijettien vuokraussopimuksen sopimista jo edellisenä käyttöpäivänä erilaisten huoltotoimenpiteiden ja tankkauksen osalta. Vesijettien vuokraussopimus tulee tehdä hyvissä ajoin ennen vesijetin vastaanottamista. Vastaanottomme palvelee Sinua ja varmistaa Sinulle vuokrausaikataulun. Soita meille, niin me palvelemme Sinua.