MÖKIT


Klassiset mökit kristallinkirkkaan Puruveden rannalla


Tällä hetkellä Mäntyrannan alueella on kymmenen kaunista ja siistiä sähkölämmitteistä vuokramökkiä. Mökeissä 1-8 ja Suite on kaksi huonetta, joihin mahtuu nukkumaan neljästä kuuteen henkilöä. Tupahuoneessa on vedettävä vuodesohva sekä tyylikäs keittiö, johon kuuluu integroitu monitoimiuuni keittolevyineen sekä integroitu jääkaappi pienellä pakastimella. Saunamajuri -mökissä on yksi iso noin 25 m² -huone.

Mökkien 1-8 makuuhuoneissa on parisänky, yöpöydät sekä vaatekaappi. Suitessa ja Saunamajurissa on kasi sänkyä. Tarvittaessa saat vastaanotosta lisävuoteita.

Kaikki asiakaskäyttöön vuokrattavat mökit ovat noin 24 m² ja kuistit 12 m². Sviitin kuisti on noin 40 m². Kuisteilla on upeat ulkohuonekalut.

Keittiökaapeista löydät kaikki ruoan valmistamiseen ja nauttimiseen tarvittavat välineet kuten kahvinkeittimen, leivänpaahtimen, erikokoiset kattilat, paistinpannut sekä astiastot ruokailuvälineineen. Astiakaapeissa on asiakkaiden käyttöön tarkoitetut monipuoliset vesi- ja viinilasit. Ruokapöytään mahtuu kuusi (6) henkilöä.

Mökkien liinavaatteet ovat pakolliset. Asiakkaana voit ottaa mukaan omat liinavaatteet, tai vaihtoehtoisesti Vastaanotosta saat hinnaston mukaisen liinavaatesetin (kylpypyyhe, kasvopyyhe, aluslakana, pussilakana ja tyynyliina). Kaikki liinavaatteet pestään Mäntyrannassa ja ne kuivataan ulkona, jolloin liinavaatteemme ovat poikkeuksellisen puhtaita ja raikkaita.

Alkukesästä 2014 - 2015 valmistui mökkialueen laaja WC- ja suihkutilojen remontti. Asiakkaillamme ovat käytössä tehokkaasti ilmastoidut, lukolliset WC- ja suihkuhuoneet, joissa lämmitysmuotona on lattialämmitys.

Mäntyrannan Lomakylä on käyttöveden ja jäteveden osalta liitetty Kesälahden alueen kunnallistekniikkaan.